Morgen is het weggeefwoensdag…

Althans, ik weet dat dat een hashtag is op twitter en dat je die kunt gebruiken als je “dingen” hebt om weg te geven. Want weggooien is zonde in sommige gevallen…..de laatste tijd zijn we hier flink aan het opruimen geweest en we hebben veel weggegooid, maar een aantal dingen kunnen toch niet zomaar de kliko in, want wie weet…..kunnen we er nog iemand blij mee maken.

Dus, morgen ga ik die hashtag maar eens gebruiken, ik zal hier op mijn blog foto’s zetten van alles wat weg mag, maar ik zal nu vast een lijstje maken, als je interesse hebt, laat dan hieronder een berichtje achter of mail me eventjes (L4asCreations@gmail.com)

Een diaprojector (waarvan de afstandsbediening het niet meer doet, maar de rest wel)

Een luchtreiniger van het professionele merk Daikin

Een fleecedeken

Een toetsenbord van Gateway

Een boek over mozaïken

Een ordner met vier ringen

Een babyfoon van Philips

Een set goochelbekers

Een “leren” bikerjasje maat xxs (past zeg maar een kindje dat maat 86 heeft ofzo)

Dus……..zit je toevallig ergens om verlegen en staat het hierbij, kom maar halen (of ik stuur het op, maar dan betaal je de verzendkosten).

Omdat ik ook mijn scrapkamer nog flink onder handen moet nemen, zal er nog wel een woensdag komen waarop ik wat scrapspullen weggeef…….ALS ik er afstand van kan doen 😉

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.