Een koffertje en twee kaartjes

Ik ben weer lekker aan de knutsel geweest, omdat Erica met zulke onwijze behangetjes kwam aanzetten jeukten mijn handen om er iets mee te doen. Twee kaartjes gemaakt, altijd handig. Eentje is al weg zelfs. Maar dat kwam omdat Dafni vandaag een kinderfeestje had en de jarige Jet wilde graag stiften. Maar ja…alleen stiften is ook zo saai, he….

Toen we vrijdag in een onwijze Action achtige winkel in het Lage Land aan het struinen waren zag ik daar heel voordelige mooie koffertjes. “Daar hoef ik dan bijna niks meer aan te doen, alleen wat strikjes en haar naam”. “Mooi…..” zei Richard. Maar die wist ook wel dat ik het daar niet bij zou laten, toch maar een verfje…en een papiertje…en ja een bloem natuurlijk en wat chipboard maakt het wel af toch…dus….iets meer werk dan ik aanvankelijk had gedacht, maar wat was het weer heerlijk om te doen!

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.