Een stoute taart…

Dat is toch zooo leuk om aan te werken…een “naughty” taart. “Iets van een bed met een gedeeltelijk blote vrouw, ofzoiets, kun je daar wat mee?”

Ja leuk! Ik wilde het kopschot van chocola maken, ik had een soort van tupperware deksel dat precies de goede maten had. Helaas kwam het niet helemaal ongeschonden weer uit de “mal”. Laten we het er maar op houden dat ze iets te vaak tegen het kopschot heeft geramd met haar hoofd hahahaha.

Verder mocht er een tipsy vulling in, ik heb een champagnemousse gemaakt, met champagne (ja, dat kan ook!), eiwit (van poeder, dus veilig) en slagroom. Gelukkig paste niet alles in de taart, dus we hadden gisteren een toetje hihi.

Daarbij heb ik dulce de leche gemaakt, dus soort caramel achtig, dat leek mij wel een smakelijke combi. De bovenste taart is voor de kids, aardbeienvlaaivulling en zelfgemaakte banketbakkersroom (zoveel lekker dan van een mix).

De zilveren strepen zijn geverfd, het was de bedoeling dat ze er “slordig” uitzagen, maar Richard zei dat ze nog te netjes zijn, waardoor het is alsof het iets slordig is, maar niet bedoeld slordig. Snappen jullie het nog? Nou ja, hoe dan ook, volgende keer zal ik mijn best doen om wat slordiger te verven 😉

Ik heb erg veel lol gehad in het boetseren van de lichaamsdelen en het bedenken van een leuke “pose”. Ik denk eigenlijk dat ie gewoon zijn contactlens aan het zoeken is…toch?

Één reactie

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.