Eindelijk weer een beetje kunst (nou ja…knutsel dan)

Toen ik op Channie de uitdaging voor de abc zag, hoefde ik niet zo lang na te denken. Ik moest glossy papier gebruiken. Nou had ik nog een grieks tijdschrift (een glossy) liggen, dus daar wilde ik wel “iets” mee. Daarna kreeg ik de opdracht voor de art of quotes en ik zag een combinatie….vooral toen ik op Creative Therapy de cathalyst zag, “What are you waiting for” klopte het allemaal….. maar al die gevoelens enzo op een stukje hout kwakken viel nog helemaal niet mee. Toch is het gelukt en ik ben blij, dit was vooral echt creatieve therapie, ik ga dit stukje naast mijn bed zetten, zodat ik elke dag inspiratie krijg om vooral door te gaan met gezond bewegen, eten en ook heel erg met het huishouden, dat nu eindelijk echt ergens op begint te lijken….. bedankt Channie, Creative Therapy en ook een beetje The Three Muses, waar een oudere uitdaging was om “gedrukte woorden” te gebruiken. Sja…in een tijdschrift staan natuurlijk gedrukte woorden, maar inmiddels zijn ze daar geloof ik alweer twee uitdagingen verder, haha….

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.