Hoera, Richard was jarig en mocht trakteren!

Gisteren was Richard jarig en dus moest ik aan de bak. Geen taart hoor, hij wilde graag cupcakes, want die vonden ze allemaal erg lekker (had ik een keer voor laten proeven, omdat ze ze ook aan gasten willen voorschotelen). Dus in de keuken….

Eerst voor zijn ouders, waar we afgelopen weekend langs zijn gegaan. Ik heb zelfgemaakte truffels meegenomen. Het waren gewoon resten van een chocolate mudcake, dat weer gekneed tot het weer “deeg” is (maar dan dus gaar) en toen door poedersuiker en cacao gerold. Errug lekker!

chocolade truffels

Toen aan de slag voor zijn werk, cupcakes dus. En ook nog wat chocoladekogels (ik had nog steeds wat mudcake over). Helaas, ik mocht er eentje proeven om te zien of ze smakelijk waren (en oooh dat waren ze!) maar verder heb ik ze niet meer terug gezien. Ze vielen in de smaak. Ook de cupcakes waren weer gelukt, chocolade mudcake cupcakes met mokkaswirl en vanille cupcakes met marshmellowvanillecreme, ook wat cupcakes met fondant en “plakplaatjes”.

chocoladetruffels

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: