Actie: Bûche voor €10,- of win er eentje!!!!

Het zal al maanden in mijn hoofd….op Rhodos hadden we dit al samen bedacht, DAT is een leuk idee….maar ja…met een bûche hoef je in augustus niet aan te komen, dat is echt iets voor het einde van het jaar. En ik weet dat iedereen met smart zit te wachten op een prachtige nazomer, maar toen we afgelopen weekend zo door de bossen hadden gedwaald beseften wij in elk geval dat de herfst aanklopt….

Vandaar dat ik nu aan de slag ben gegaan met een heuse boomstam. Van cake. Gevuld met jam en chocoladeganache. De eerste was voor mijn moeder, ze is een dankbaar testpersoon. Het was een cake gevuld met frambozenjam en chocoladeganache. David de kabouter ligt lekker te maffen en de paddestoelen schieten uit de grond, net als buiten!

Maar ik heb er nog eentje! Ook een herfstsfeertje….wie hem wil mag hem hebben! De eerste die reageert en hem ook echt kan komen ophalen morgenochtend (donderdag 7 oktober dus) is de gelukkige bezitter van een boomstam! 😉

Maar grijp je nou mis, dan is het geen ramp, want de boomstammen zijn tot het einde van het jaar te bestellen voor maar €10,-!!!! En dan kun je nog kiezen uit een aantal smaken en thema’s ook!

Klik hier voor meer info

10 reacties

 1. Andrea Bezemer

  Verrukkelijk Elvira , werkelijk we hebben zitten te smullen van jouw creatie We hebben zelden zo’n werkelijkheidsgetrouwe taart gezien . We voelden ons een beetje in een herfstbos bij jouw boomstam en wat een zuivere smaak die chocola met die vruchtensmaak erdoor een goede combinatie Erg bijzonder, top hoor
  De groetjes van Wim en Andrea

 2. elvira

  dat is €2,- per persoon…en ze vallen altijd ruim hoor, dus daar kun je mee “smokkelen” 😉

 3. Monique

  Ja dat moet wel gaan lukken om aan die voorwaarde te voldoen 😉
  Joepie!!!
  See yah morgenochtend 😀

 4. elvira

  hahahaha, zo te zien wel he…..en aan de voorwaarde dat je hem ook daadwerkelijk morgenochtend kunt komen ophalen voldoe je volgens mij ook wel…gniffel… jij mazzelaar!!!!!!!!

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.