Jaaaa de eindejaarsactie!!!! Maar eerst even dit…

Wat heerlijk eigenlijk, herfst! Het liefst zou ik het hele jaar zomer willen hebben, maar zodra de herfst zijn neus om de hoek steekt is dat toch ook weer een feest. Eindelijk kan ik dan mijn “eindejaarsactie” opstarten, een idee dat al een tijdje in mijn hoofd zit, maar wat echt iets is voor de laatste drie maanden van het jaar.

Maar ik wil eerst even wat heerlijke herfstfoto’s met jullie delen, want hubby en ik zijn afgelopen weekend verwend op de Veluwe! We hadden een jaar geleden wat veilingen gewonnen op vakantieveilingen en hotelkamerveiling en nu mochten we dan eindelijk onze bonnen inleveren.

We gingen vrijdagochtend al op stap, eerst richting Apeldoorn om uitgebreid te shoppen. Ik had nog een kadokaart van V&D en die heb ik gebruikt, maar weer niet voor mezelf, ik kan nou eenmaal niet over de afdeling “kinderkleding” lopen zonder wat mee te nemen. Dus de kids zijn weer flink verwend.

Apeldoorn is een leuke stad, prachtig winkelcentrum en erg makkelijk te bereiken. Toen onze voeten moe genoeg waren, stapten we weer in de auto, op weg naar het hotel in Epe, mooie kamer! Lekker ons gekochte flesje port opengetrokken en heel relaxed wat gedronken, koekje erbij;-)

En toen wilden we natuurlijk even de bossen in, want het hotel lag er middenin. Altijd heerlijk, naaldbossen! Het was prachtig weer en we hebben een flinke wandeling gemaakt. We besloten niet uitgebreid te gaan eten maar een bittergarnituur te nemen in de bar. Richard was allang blij, want het bleek dat ze Ouzo nr12 hadden!!!! En de barman was een griek! Oh nee….sorry….een Kretenzer, toch heel anders, geen babbelaar in elk geval.

De volgende ochtend lekker naar het ontbijt, dat was inbegrepen en zag er weer heerlijk uit. Ik was hier al ooooooit eens geweest en heb altijd het buffet onthouden, want er waren toen poffertjes! Die waren er nu niet meer…maar wel amerikaanse pancakes, lekkerrrr!

Toen moesten we vaart maken, want om tien uur werden we verwacht in Lunteren voor een beautydagje. Maar natuurlijk konden we de weg uit Epe niet vinden, waardoor we het hele plaatsje wel drie keer hebben rondgereden….ach ja, uiteindelijk kwamen we er natuurlijk wel. Beetje sjofele ontvangst, maar de hydromassage was hemels, echt waar! De lunch was super en toen hadden we eigenlijk wel gezien. We hadden alleen maar die ene behandeling en saunamensen zijn we niet. Bovendien was het heel druk, dus lekker relaxed zitten ging ook niet echt. We besloten om weer een leuke stad uit te zoeken om nog wat te wandelen en sjoppen. We kwamen op Rotterdam Zuid, hahahaha….en daar waren we jaaaaaaaaren niet meer geweest, mooi geworden en lekker gesjopt ook. Beetje op tijd naar huis, want dan zijn de kids er nog niet, bedachten we. Dat was idd wel prettig, konden we gewoon een beetje onze spullen uitpakken en opruimen en waren we klaar toen de kinderen helemaal blij thuiskwamen van de bioscoop.

De kinderen vonden het heel bijzonder dat we naar het bos geweest waren en toen wilden ze dat zelf natuurlijk ook. Dus op zondag richting Staelduinsebos gereden, altijd mooi, maar toch wel heel anders dan de Veluwe……

Één reactie

  1. sonja

    Wel erg gezellig hoor, en tja er staat eigenlijk niets boven de veluwen hé! maar wat maak het uit als de kinder maren lekker kunnen ravotten en nartuur kunnen bekijken …ik moet zeggen dat wij het ook altijd wel gezellig vinden.anders een keer met zijn allen naar brasschaat toe? erg leuk voor ons en de kinderen…groetjes en ngeniet nog even na xxxx sonja

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.