twee heel verschillende, altijd leuk…

Dit weekend stond er een voetbaltaart en een barbietaart in de agenda. Zo leuk om met twee totaal verschillende onderwerpen bezig te zijn! De voetbaltaart moest Ajax zijn, n0u vooruit dan maar 😉 het logo is natuurlijk wel superleuk, tis toch een ouwe griek he…hihi….

De barbietaart moest niet zo’n jurk worden, maar een vierkante taart met “barbiefrutsels”. Maar da’s nog lastig….tot ik de barbiespullen op de meiden kamer aan het opruimen was en dat logo zag, een silhouette van een barbiehoofd. Aha, daar kan ik wel wat mee, voor medaillons aan de zijkanten en een grote in het midden….wat lollige kleine spullies erbij en zo is het toch wel barbie geworden. De meiden herkenden het meteen toen ik de hoofdjes op de taart had geplakt….pfew, gelukkig!

De voetbaltaart is gevuld met kersenvlaaivulling en zelfgemaakte chocoladeganache, zelfgemaakte banketbakkersroom en kersenjam. De Barbietaart is gevuld met aardbeienvlaaivulling, zelfgemaakte zwitserse room en aardbeienjam.

ajaxtaartajax logo in fondantvoetbaltaart ajaxbarbietaartbarbietaart met silhouette logobarbietaart met schoen en tas

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.