De tandjes vliegen in het rond….

De laatste tijd heeft de tandenfee het hier weer druk gehad! Dymion is zijn tweede tandje kwijt. En dat bedoel ik dan ook nog eens letterlijk. Hij mocht hem op school laten zien, in zijn tandendoosje. Ik zei nog tegen hem “NIET openmaken, he”…..”neeeeeee, mam”……

Maar ja, in een onbewaakt ogenblik, vlak voor hij naar huis ging presteerde hij het om zijn doosje open te wrikken en zijn tandje te verliezen zonder dat de juf het zag. Hij vertelde het ook pas ’s avonds, toen ik zijn doosje eens goed bekeek. Zucht.

Gelijk de juf gemaild, zodat zij nog even kan zoeken voordat de volgende ochtend alle kindjes weer de klas in rennen. Maar helaas, ze heeft niks gevonden en ik heb ook nog even op de grond gelegen, maar niks….jammer dan….maar zijn snuitje ziet er nu wel heel koddig uit!

Dafni is inmiddels haar achtste tandje kwijt, deze heeft ze wel goed bewaard en ook haar gebit ziet er nu echt mooi symmetrisch uit 😉

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.