Hoe maak je een kadootje van een taart?

Omdat een deksel wel te verhogen is, maar er niet zo feestelijk uitziet en het ook niet zo heel praktisch is als je een eind met de taart moet lopen, is het veel leuker om de taart “in te pakken”. Deze heksentaart was ook eigenlijk een kadootje, voor de drie juffen die gezamenlijk een heksenfeestje gaven gisteren op school.

Gelukkig had ik nog cellofaanpapier liggen en lint..ja…altijd wel ergens lint…dus lekker ruim ingepakt en ondanks dat het allemaal net zo kwetsbaar blijft (neeeeee taarten vallen niet zomaar uit elkaar, maar toch..) ziet dit er toch wat robuuster uit dan wanneer de taart “bloot” zou blijven. Het was eigenlijk een heel erg leuk gezicht, een tip voor iedereen die zijn taart kado wil geven, gooi dat deksel weg – of liever, geef hem terug aan mij 😉 – en pak hem in in cellofaan! Niet te dicht, want anders krijgt je taart het erg warm en gaat ie zweten, maar gewoon losjes, met een paar mooie strikken erom, dat maakt het helemaal een feestje om te krijgen!!!!

taart cadeau geven

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: