Herfstvakantie

Ja ja, ik weet het, de herfstvakantie zit er alweer bijna op en ik helemaal niets geblogd. Ik schaam me dan ook diep….nou ja….eigenlijk niet, we zijn gewoon lekker bezig geweest. Vorige week woensdag was het de laatste schooldag voor de vakantie. Dafni had op woensdagmiddag een kinderfeestje en ik heb Phaidra en Dymion meegenomen naar Verhage, lekker patatje eten, wij mochten toch ook een beetje feest vieren of niet soms?

We hadden de bieb boeken meegenomen en die hebben we weer ingeleverd en toen lekker wat nieuwe boeken uitgezocht. Onze bieb is heel erg leuk, vooral voor de kinderen. Omdat ze met school ook regelmatig gaan, weten ze beter de weg dan ik!

Op donderdag moesten ze nog wel naar zwemles toe, dus dat was even een prettige onderbreking. Vrijdag werd er nog een taart opgehaald, maar daarna gingen we met zijn allen richting Lunteren. Daar waren Richard en ik twee weken geleden, voor die beautydag en we zijn toen een tas vergeten. Kuch…ja…erg slim. Maar het is een leuke rit en de natuur is er prachtig, vooral in deze tijd van het jaar, de kinderen waren verdeeld enthousiast. Phaidra bleef lekker met papa in de auto zitten en Dymion, Dafni en ik hebben nog even gewandeld over het Wekeromse Zand. Mooi hoor daar. Er was een enorm chalet/bungalowpark en daar hebben we maar even wat informatie van meegenomen, misschien iets voor een volgende vakantie?

Het weekend stond toch weer aardig in het teken van taarten maken, zondag werd er een Chaneltas opgehaald en maandag een klein nanocube taartje voor mijn moeder. Dinsdag gingen we naar de film. Foeksia de miniheks. Wel aardig, voor volwassenen niet echt, niet zoals Marmaduke!

Op woensdag hadden de meiden een megaverrassing, mijn vader had gebeld, dat ze een reis hadden gewonnen naar de Efteling, voor vier personen. Ze zouden de meiden de hele dag op sleeptouw nemen, helemaal geweldig natuurlijk! Ze waren door het dolle, vooral toen we ze ’s avonds weer kwamen ophalen. Ze hadden een topdag gehad. Donderdag hebben we de herfstkrans aan de deur omgetoverd tot een Halloweenkrans en we hebben een pompoen uitgehold, hij is lekker eng geworden! Ook ben ik weer flink aan de bak gegaan, want voor zaterdag drie taarten en twaalf cupcakes. Vandaag eigenlijk vooral de hele dag in de keuken, morgen visite voor Dafni’s en Richard’s verjaardag en dan zondag mijn schoonouders nog. En dan….zit de vakantie er weer op!!!!!!

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: