Scoutingtaartje

Dafni zit de laatste weken bij twee Scoutinggroepen tegelijk, dat kon natuurlijk niet zo blijven, ze heeft moeten kiezen en ze gaat over naar een nieuwe groep. Die zit in het Scoutcentrum in Capelle, ietsje verder weg, maar toch goed te doen. Een hele leuke groep, met een stuk of zes lieve leiders en een prachtige omgeving. Het is een landgroep, dat is ook al anders en Dafni vindt het daar in het bos veel leuker dan hier aan het water.

Gisteren was haar laatste keer hier en omdat ze natuurlijk ook nog bijna jarig is, heb ik maar een taart gemaakt als traktatie en als afscheid. De leiding hier was ook hartstikke lief en ze verdienen wel een taartje! Gevuld met aardbeienjam en zelfgemaakte marshmellowvanillecreme.

beverstaart scouting

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: