Spanga’s taart met cupcakes

Oh oh oh oh, wat een onmogelijke opdracht;-) Spanga’s is een serie voor wat oudere kinderen, althans, iets ouder dan de onze, dus we kijken dat zelf niet. Ik heb het weleens gezien, maar echt inspiratie had ik niet. Hier heb ik dan ook lang op moeten broeden. Het logo is leuk en de letters ook, herkenbaar vooral ook en op de website zie je een witte baksteenmuur met allemaal teksten erop, dus daar wilde ik ook iets mee doen. Het taartje is gevuld met aardbeienvlaaivulling en zelfgemaakte banketbakkersroom.

De cupcakes waren natuurlijk nog moeilijker, het logo…ja…maar ja, het meisje wordt tien jaar, en dat mogen ze natuurlijk allemaal weten ook, toch? Beetje hetzelfde lettertype aangehouden, streep graffiti eronder en natuurlijk een blom, want het is natuurlijk een meisje! Waarop het broertje van dat meisje zegt: “Waar zijn de jongenscupcakes?” Hihihihi….

Het paarse op de cupcakes is vloeibare fondant, dat is zeg maar wat ook op roze koeken zit. Een aantal cupcakes is nog gevuld met aardbeienjam en afgesmeerd met zelfgemaakte marshmellowvanillecreme.

spangastaart met spangascupcakesspangastaart met spangascupcakesspangascupcakes

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.