Hoera! Dafni is zes jaar!!!

Ze heeft hier wel een heel jaar naar uitgekeken, want oh oh wat wilde ze graag zes worden. En nu is het zomaar ineens zover. Wat mij betreft gaat het veel te snel allemaal en het lijkt toch nog steeds gisteren dat ze zo’n ontzettende haast had om op de wereld te komen. Nog geen uurtje had ze ervoor nodig toen, want ja…ze wilde toen al snel groot worden. Onze prinses (0p de erwt!) leerde snel, kopieerde veel van Phaidra, maar kon ook veel dingen die Phaidra (nog) niet kon. En nu? Nu leest ze alles wat los en vast zit, beter dan Phaidra, zit ze in groep drie waar ze het hartstikke goed doet en heeft ze gisteren zelf koekjes gebakken…met ovenwanten en al. Nog eventjes en ze heeft ons niet meer nodig, wil ze misschien in haar eentje gaan wandelen in Toscane, of met een rugzak naar Griekenland…..ik moet er nog even niet aan denken, ik geniet nu nog maar even van dat kleine eigenwijze bekkie (oh nee… “mama, het is bekJE hoor”). 😉

2 reacties

 1. elvira

  Vandaag weer naar school, vond ze wel weer leuk (ik stiekem ook wel haha). De flesjes waren zeker een succes, al dachten sommige kindjes dat er echt gif inzat, de juf had iets te enthousiast meegespeeld hahahaha….

 2. Tante Tine

  Ligt de jarige al op bed?
  Heeft ze een leuke dag gehad? Ik heb zaterdag de 24 flesjes gezien die ze vandaag zou trakteren. Groot succes zeker?
  De taart was heerlijk, de indische tafel fantastisch!
  Gisteren Corrie’s verjaardag in Hoek van Holland, weer taart….

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.