Think Pink

Een roze taartje, kun je dat maken? Met van die roosjes bovenop? Het is wel spoed…..maar twee dagen, ach dat is toch eigenlijk tijd zat? 😉 Ik had nog royal icing en een idee had ik ook al, dus eigenlijk zat het best snel in elkaar, verse chocoladeganache gemaakt en ik had nog een half pak bokkepootjes dus de vulling viel ook mee.

En wat ik nu ook heb gedaan is de taart geverfd, althans, het donkerder roze gedeelte. Ik wilde toch eens zien of ik een “Margaret Braun” techniek kon doen. Al weet ik natuurlijk niet wat voor techniek dat precies is…. Volgens mij is het toch aardig gelukt, geeft een mooi “fresco” effect. Dat gaan we dus vaker doen!

roze taart a la margaret braunpink cake inspired by margaret braun

pink cake inspired by margaret braunpink cake inspired by margaret braun

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.