Werk in uitvoering

Omdat ik toch niks beters te doen heb (kuch) ben ik mijn site een beetje aan het bijwerken. Ik wil een duidelijk menu in de sidebar zetten en nog wat andere lolligheden, maar natuurlijk is het weer een flinke klus en nu kreeg ik voor dit weekend ook nog wat spoedopdrachten. Dus als de site er een beetje anders uitziet dan kan dat kloppen, maar af issie nog niet!

Ook wil de “Secret Shop” een beetje gaan aanpassen en bijwerken, ik wil er ook nog wat dingen bijzetten, maar ja, ik wil nog zoveel! Het komt allemaal, maar stukje bij beetje.

Waar ik wel heel blij mee ben en wat ook echt een blijvertje is, is een aparte pagina voor reacties. Je kunt altijd nog op een van mijn blogposts reageren, of op een foto uit de galerij, maar de pagina “reacties” is er speciaal voor algemene reacties. Daar kun je alles kwijt over je ervaringen met mij en mijn taart (en/of kunst). Je mag er ook iets over deze site inzetten, of gewoon iets leuks wat je kwijt wilt.

Het kan natuurlijk zo zijn dat je helemaal niet tevreden bent, of dat je eigenlijk lekker een potje wil klagen omdat een taart ontzettend tegenviel. Dan hoor ik dat graag via de mail, ik zal er dan alles aan doen om het weer goed te maken!

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.