Cupcakes voor de weddingfair

Vandaag is er in de Laurenskerk in Rotterdam een bruidsbeurs, de Weddingfair. Daar staat ook wedding- en eventplanning bureau “Especially2Day“. En die wilde graag wat cupcakes om uit te delen. Het budget was beperkt, dus de cupcakes kregen een miniatuurmaatje, zodat het er toch nog aardig wat zijn geworden….ongeveer 100 stuks…

cupcakes voor de weddingfair in rotterdam especially2daylogo especially 2 day op cupcakes voor de weddingfair bruidsbeurscupcakes voor especially 2 day voor op de weddingfaircupcakes voor especially2day

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.