Ik heb bonbons gemaakt!

Ik heb voor het eerst “echte” bonbons gemaakt. Ik heb er alleen helaas geen foto’s van. Het was een stress weekend en het was een kadootje voor mijn lieve papaaa die jarig was geweest en het zaterdag vierde. Ik wilde natuurlijk eerst een taartje maken, maar omdat alle kinderen ziek waren geworden en ik me ook niet fit voelde, heb ik dat idee maar laten varen. Gelukkig, want toen kwamen er toch ook nog twee spoedopdrachten voor het weekend. Ik weet het, ik kan ook nee zeggen natuurlijk…hahaha…alhoewel…dat kan ik eigenlijk helemaal niet zo goed, haha.

Maar de bonbons zagen er wel top uit. Twee soorten had ik gemaakt, honingtruffels en gevulde melkchocoladebonbons met dulce de leche. En dat was wel heel lekker, ik hou wel van die zachte caramelachtige vullingen. Ik wil dit zeker meer gaan doen, leuk voor tussendoor. Want…ik heb toch niets beters te doen, he, hahahaha….

Ik beloof dat ik volgende keer een foto maak van het eindresultaat!

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.