Adventkalender

Tussen alle taartbedrijven door ben ik de afgelopen maanden bezig geweest met de adventkalender. Ik had hem vorig jaar al gekocht, maar ik wilde hem uiteraard “pimpen”. Vorig jaar had ik daar echt geen tijd meer voor en dus had ik me voorgenomen dit jaar vroeg te beginnen en steeds een beetje te doen. Dat heeft redelijk goed gewerkt, moest gisteren nog wel even alles op alles zetten om hem echt naar mijn zin te krijgen. En eigenlijk issie nog niet helemaal af, maar ach, ik kan natuurlijk volgend jaar nog wat verder “pimpen”….beetje bijenwas erover ofzo en de achterkant nog verven….dat soort dingen….

doosjes in adventkalender gescrapt, mixed mediadetail doosjes adventkalender gescrapt mixed mediaalle doosjes van de adventkalender scrap mixed mediadetail adventkalender

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: