Een winters taartje met een kop warme choco!

Wit moest ie worden…..iets winters ofzo, kijk verder maar….ai ai ai dat is toch altijd wel moeilijk hoor. Gelukkig had ik de afgelopen dagen meer dan voldoende inspiratie! Ik wilde graag een kopje en schotel van fondant maken, daar was ik al wat langer vantevoren mee begonnen, dat moet toch goed hard worden en dat duurt wel een paar dagen. Het hard wat rechter en strakker gemoeten naar mijn zin, maar het idee van een lekkere warme kop choco is er wel dacht ik zo…. De vulling van het “kopje” is zelfgemaakte chocoladeganache, dat is dus prima uit te lepelen!

De taart zelf is gevuld met amarenakersen (ooooh wat lekker!!!!) en verse banketbakkersroom.

winters en wit met kop en schotel van fondant gevuld met chocoladeganachewinters en wit met glimmers en royal icing spuitwerk

Één reactie

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.