Afscheidstaartje met meeneememmer

Wat een woord….”meeneememmer” hahahaha….maar ja dat is het wel. Deze taart moet nog met de trein mee. Omdat ik de “oude” emmers van de fondant steeds bewaar had ik nu dus mooi iets om het taartje in te doen.

Bij Richard op het werk gaat een collega weg en ze hebben allemaal geld bij elkaar gelegd voor een taartje. Iets in de kleuren van het uniform (ja…dat is echt bruin met roze :-() en iets met een reistas/koffer en een poppetje…nou vooruit dan maar….

Het maatje is klein maar fijn, door het kleine taartje er bovenop lijkt het toch heel wat. In de emmer zit bakpapier, zodat je de taart uit de emmer kunt halen door de randen van het bakpapier op te tillen. Bovendien gaat het dan niet plakken tegen de rand ofzo. De vulling is jam en chocoladeganache, dat blijft buiten de koelkast ook goed….

crown hotel rotterdam taartcrown hotel rotterdam taartje met mobieltje van marsepeinafscheidstaartje collega crown hotel rotterdamtaartje in meeneememmer taart vervoeren

2 reacties

  1. elvira

    ik gebruik de Ballina “paste to cover vanille” voor bekleden en marshellowfondant als iets hard moet worden, de ballina blijft zacht…. Bakels wordt ook hard, maar die vind ik niet prettig werken en ook niet prettig smaken…..
    ik heb trouwens ook een keer een emmer Ballina “paste to cover chocolate” gehad, die was ook wit van kleur, maar rook en smaakte heeeeeerlijk!!! Kan hem nergens meer vinden 😦

  2. astrid

    Erg leuk weer!!! Welke fondant gebruik jij eigenlijk??? Heb voor het eerst fondant gekocht, maar vond hem zelf helemaal niet lekker. Misschien dat die van jou wel lekker is???

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.