Ik sta zondag op de Kerstmarkt!!!

Mijn lieve tante en ik wilden eigenlijk in november op een kofferbakmarkt staan, zij heeft namelijk een heleboel overheerlijke potten mirabellenjam om te verkopen. Maar het was toen zo vreselijk koud, dat a) je dood zou vriezen als je de hele dag naast je auto zou gaan staan en b) er door de kou geen hond op af zou komen.

Maar ja…..die potten jam verkopen zichzelf niet (allemaal) en toen ik de oproep zag om een stand te reserveren voor de kerstmarkt in Nesselande, was het voor elkaar. We konden twee tafels naast elkaar krijgen, dus ook ik ga aan de verkoop! Natuurlijk TAART, ik neem een paar bûches (boomstammetjes) mee en je kunt natuurlijk ook bestellingen plaatsen, maar ik neem ook wat kUNST mee, ik heb kersthangers gemaakt, die om een pot jam heen, een perfect kerstkadootje zijn! Verder alles wat hier nog staat en hangt, ik heb voor alles een minimumbedrag in mijn hoofd, maar ik laat het aan de koper over wat die ervoor kwijt wil zijn….

Dus……heb je nog wat tijd over zondag, kom dan naar de Kerstmarkt in de Kristal, die duurt van 10:00 tot 17:00 en er is ook muziek en je kunt ook voor een leuk bedrag brunchen!

Hier alvast een paar voorbeeldjes van de hangers:

5 reacties

  1. Wilna

    Wat ziet alles er weer leuk uit.
    Ik kom zeker een boomstammetje kopen en ik heb nog een bestelling voor je.
    groetjes

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.