Op zoek naar een kerstkado wat NIET op zolder terechtkomt?

eerste editie kerstmarkt nesselande in de kristal

Elk jaar wordt het moeilijker….wat moet je nou geven als kerstkado…iedereen heeft alles al….en niemand wil nog meer troep in huis….wat is er dan leuker om te geven dan iets eetbaars?

Gisteren stonden mijn tante en ik op de kerstmarkt in Nesselande, het was heel gezellig, maar niet zo druk. Mijn tante heeft nog een aantal overheerlijke potten jam over (niet alle soorten meer, we hebben best nog wat verkocht), en met zo’n leuk door mij gemaakt hangertje erom ben je helemaal klaar. Voor vier euro scoor je dan een jammie kadootje en je steunt er nog een goed doel mee ook, want de opbrengst gaat naar Kerk in Actie.

kersthangertjeskersthangers

Maar niet alleen een pot jam is leuk om te geven……de eindejaarsactie loopt natuurlijk ook nog steeds! Tot het einde van de maand kunnen de bûches nog worden besteld! Voor tien euro kun je met ongeveer 10 personen genieten van een heerlijke gevulde cake, die afgesmeerd is met mokkacreme en versierd in het thema naar jouw keuze, bijvoorbeeld winterwit, kerst of oud/nieuw! Bestel dus gewoon vandaag nog een boomstammetje of een potje jam en verras je dierbaren met een kadootje waarvoor geen plaats in huis hoeft te worden vrijgemaakt!!!

buche de noel

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: