Kerstdiner op school, en wat neem ik mee?

Elk jaar mogen de ouders “ballen” uitzoeken voor het kerstdiner op school. Op elke bal staat een gerechtje of bijvoorbeeld iets van bordjes/bestek e.d.

Vorig jaar had ik een taartje uitgekozen, dat taartje vind ik zelf nog steeds een van de leukere, en staat ook nog steeds op mijn visitekaartjes. Dit jaar hadden de kinderen uit de klas van Dafni en van Dymion taart gekozen, die ballen waren dus meteen voor mij 😉 Bij Phaidra geen taart….daar heb ik maar saté gepakt, ook lekker…..

Bij Dymion in de klas moest het een appeltaart zijn, dus granny smith’s gehaald en een lekker recept uitgekozen, wel zodat ie te vullen is en te bekleden….helaas had ik de bakrand niet genoeg verhoogd en toen ik woensdagavond de ovendeur opendeed was de taart compleet ingestort. Jammer, want ik had geen appels meer over. De volgende dag was het kerstdiner al… dus donderdagochtend sjoppen, samen met mijn moeder, die ook nog teen en tander nodig had. Ik kon niet alles vinden wat ik nodig had en ik kreeg de zenuwen…ik moest nog twee taarten maken, de saté, met de kids naar zwemles en dan weer op tijd netjes en opgetut weer naar school….

Eenmaal thuis de appeltaart gebakken, en nu wel gelukt en lekker gevuld met bosbessenjam.Voor Dafni moest het een chocoladetaart worden, ik heb chocolate mudcake gemaakt…zooo lekker….zoooo fout…hihi….gevuld met botercreme en kersenjam.

We zijn maar niet gaan zwemmen, kinderen kwamen ook moe uit school, die hebben lekker beetje gehangen tot half zeven, normaal bedtijd, nu tijd om naar school te gaan 😉

winterwitte appeltaartwinterwitte appeltaartwinterthema appeltaartappeltaart op schoolchocolate mudcake kersttaartkerstboom chocoladetaart

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.