Mini bruidstaartje

Een heel klein taartje moest het worden…..maar wel voor een lustrumhuwelijk….en dan kan ik het niet laten om er toch een stapeltaartje van te maken. Wit met goud was het verzoek, dus lekker aan het verven geslagen, de verf was nog niet droog toen het taartje werd opgehaald, zie je ook wel op de foto’s, normaal zou het minder glimmen…. 😉

De onderste taart is een chocolate mud cake, ipv de “gewone” whiskey die daar ingaat  kreeg ik van de “bruid” zelf wat Southern Comfort, lekker!!!! De vulling is een chocolademousse met alweer… Southern Comfort. Echt een taartje voor volwassenen dus. Maar omdat ook de kinderen ervan moesten eten, heb ik het bovenste taart gemaakt van “gewoon” biscuit met jam en chocoladeganache.

Een chocolate mudcake laat zich altijd maar moeilijk temmen, omdat ie toch vrij zwaar is, vullen is eigenlijk heel lastig, en daarna is het afsmeren weer een hele klus. Uiteindelijk is het ook dit keer weer gelukt om de taart bekleed te krijgen….

klein bruids taartje twee lagen wit goudmini trouwtaartje tweelaags wit goudtrouwtaart 5 jaar getrouwd lustrumtaartje

Één reactie

  1. Marleen Roodnat

    Het is niet alleen een meesterwerk om te zien maar mijn hemel wat een heerlijke smaak! Ik smste het je al maar nogmaals Chapeau en we hebben genoten. 😉

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.