Setje Bûches de Noël

De kerstboomstammetjes, gisteren konden ze worden afgehaald, de bestelde buusjes…. Het zijn er uiteindelijk zes geworden, best leuk, nog wel te doen om te verwerken. Eigenlijk heeft bijna iedereen voor dezelfde vulling gekozen, frambozenjam met chocoladeganache. Eentje met aardbeienjam en marshmellowvanillecreme en ook nog eentje extra speciaal voor een collega met bosbessenjam en chocoladeganache.

Voor een extra luxe smaak, zijn een aantal stammetjes afgesmeerd met swiss merengue botercreme (maar dat was ook omdat ik geen botercrememix meer had en dit eigenlijk nog veel lekkerder is ook) 😉

kerstboomstam taart yule log stammetje kersttaartkerstboomstam taart stammetje yule log kersttaartboomstammetje taart kersttaart yule log met maretak van marsepein en fondant mistletoekerst boomstammetje taart kersttaart yule logkersttaartje boomstammetje yule logkerstboomstam taart kersttaart stammetje yule log

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.