Driekoningen vruchtentaart

Sommige mannen vinden het wel heel leuk om een taartje te krijgen, maar eigenlijk lusten ze het helemaal niet. Dus, geen “gewone” taart, maar een vruchtentaart dit keer. Helemaal zonder marsepein of fondant, dat was de wens. Ook geen puddingen en dat soort dingen, maar fruit, ja dat is wel lekker.

De taart zelf is wel gewoon een luchtige cake met 1 laag aardbeienjam en 1 laag met lichtzoete vanilleslagroom en aardbeienjam. Dit keer de boel dus niet afgesmeerd en bekleed, maar bovenop nog een laagje slagroom en daarop aardbeitjes. Omdat de zijkant er toch wel feestelijk moet uitzien en chocolade op het lijstje “niet lekker” staat heb ik gekozen voor lange vingers. Mooi koninklijk lint erom en dan natuurlijk nog wel even een bezoekje van de drie koningen zelf en dan heb je toch weer een feestelijke taart, maar dan anders!

driekoningen taart 6 januari met aardbeien en lange vingersdriekoningen van fondant driekoningentaartdriekoningen taart met lange vingers en aardbeien

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.