Na het gastenboek nu een contactformulier!

Als ik af en toe eens een vrije minuut heb, wat dus maar heel weinig gebeurt, dan probeer ik de website een beetje op te leuken. Vandaag ben ik aan het stuntelen geweest met een contactformulier. Het is allemaal erg simpel om te maken, maar toch ben je er dan zomaar twee uur mee bezig! Maar… ik ben er wel weer heel blij mee! Rechtsbovenaan zie je nu dus een link staan naar het “gastenboek” en naar “contact”.

Nu moet ik niet vergeten om de fotogalerij weer even bij te werken, ik kan soms mezelf niet eens bijhouden, haha. Helaas heeft een van de laptops het begeven en daar stonden de laatste foto’s op. Nu kan ik ze wel van hyves plukken, maar ik weet niet hoe de kwaliteit gaat zijn. Nou ja, het is niet anders helaas. Wat ook balen is, is dat de laatste versie van mijn administratie op die laptop stond.  En ik vind het best wel leuk hoor,  maar ik weet ook veel leukere dingen te verzinnen!

Zo ben ik de laatste tijd ook weer meer op zolder te vinden, de scrapzolder dus! De laatste hand aan het leggen aan een reisboek, dat is een kado voor iemand die ons altijd erg blij maakt met leuke spulletjes. Ook ligt er nog een ander half afgemaakt project, ook al een kado… en eigenlijk wil ik die dingen lekker afmaken zodat ik alles kan opruimen en aan iets kan beginnen voor mezelf…. of voor de verkoop natuurlijk, want de Secret Shop kan wel weer wat aanvullingen gebruiken!!!!

Ik ga nu gauw verder, de oven roept!

 

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.