Sja, ook in het hotel houden ze natuurlijk een nieuwjaarsborrel met babbel enzo enzo…. daar kunnen ze wel wat lekkers bij gebruiken! Drie dozen vol cupcakes dus!!!! Ik had zes kroontjes gemaakt van fondant, maar die heb ik uiteindelijk niet gebruikt, ik kwam zo mooi uit met de toppings, dat ik alles maar gespoten heb. 24 stuks Chocca, oftewel chocolate mudcake cupcakes met een mokkaswirl… 12 stuks vanille, marshmellowvanillecreme topping en gevuld met aardbeienjam. En dan nog 12 stuks lemon, gevuld met lemoncurd en een swirl van mascarpone, slagroom en lemoncurd.
Ik heb de cupcakes nog een klein beetje opgeleukt, de chocca met geraspte chocolade, de lemon met gouden sterretjes en de vanille met roze suikersprinkles. Bij elkaar een mooi setje…. toch jammer dat er niet eentje over is, of eigenlijk misschien maar beter ook, haha….
Thanks!!!! Ik probeer steeds nieuwe receptjes uit, botercreme vind ik zelf ook niet te pruimen hihihi…. de lemon is slagroom, mascarpone en lemoncurd, dus wel vet, maar niet boterig.
De roze is een botercreme, maar dan met gesmolten marshmellows erdoor, en de mokka is een swiss merengue botercreme en die is echt zooooooooo lekker….
Zijn die Swirls niet te vet van smaak? Ik lees vaak dat mensen dit maken van botercreme. Daarbij lijkt het me ook heel machtig. Heb je tips?
Jouw cupcakes en taarten zien er overheerlijk en grandioos uit. Ik ben zwaar onder de indruk. Hoeveel jaar ben je nu bezig met je hobby/ werk?
Ziet er goed uit! Hoe kom je aan de Swirl recepten?