Zin in chocolade….

Ik heb zo af en toe al eens wat geëxperimenteerd met chocolade, dit weekend nog, heb ik samen met Dafni truffels gemaakt. Maar op de een of andere manier hebben we iets fout gedaan, want het bleef heeeeeeel zacht. Ik moest ze heel voorzichtig door de cacao halen en gauw neerleggen, anders zou ik ze fijnknijpen. Na een hele nacht in de koelkast waren ze nog net zo zacht. En ze waren best wel lekker, maar wel een beetje mislukt.

Ik heb eerder wel een soort truffels gemaakt met restjes chocolate mudcake, die zijn echt superlekker. Ook heb ik een poging gedaan om gevulde bonbons te maken, maar dat vind ik toch maar een hoop gedoe. Ik had zo’n prachtige vorm, daar eerst een laagje chocolade in en gevuld met dulce de leche (zoooo lekker!) maar ik kreeg ze uiteindelijk niet allemaal uit de vorm en dus wat bonbonnetjes verprutst en omdat ik altijd zo’n ontzettend geduld heb met dit soort dingen heb ik de vorm vernield.

Maar ik heb nu wel iets bedacht wat me helemaal leuk lijkt. Oftewel, ik ga lekker aan de slag met choco, bonbonnetjes draaien. Ik kan er nu nog niks van laten zien, maar dat komt deze week denk ik nog wel.

En dan heb ik natuurlijk proefkonijnen nodig, dus hou de site in de gaten, want ik ga weer uitdelen binnenkort! 😉

4 gedachten over “Zin in chocolade….

 1. Hoi Elvira,

  Ik heb ook wel eens truffels gemaakt; iets meer chocola en iets minder room en boter ed….
  Ik hou mij aanbevolen om te proeven!!

 2. Klinkt goed!!!!!!!!!
  Enne proeven is mijn favo hobby he 😉

  Succes met de chocolade 😀

  Greetz Mo

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: