Koeien taarttopper

Voor het zoontje van een scrapcollega 😉 die helemaal gek is van koeien. De taart maakt ze zelf, maar ze wilde graag dat ik een “bovenkant” zou maken, iets met koeien…. in een veldje met keien en koeienvlaaien ofzo, hahaha…. ja…. okay… doen we! En dan laat ik ze lekker picknicken ook, met kadootjes natuurlijk en cupcakes… voor Quinn, zegt de ene koe, ja want hij is 7 geworden, zegt de andere koe….. wat een lekker stel luie…… koeien!

koeien taarttopperkoeien taarttopperkoeien taarttopperkoeien taarttopper

5 reacties

 1. elvira

  hahahahaha, het hoeft niet in de koeling hoor, en je kunt het lang bewaren, het is zo’n beetje puur suiker 😉
  Anders zet je het op zijn kamer neer, of zou ie er dan stiekem ’s nachts van zitten snoepen….

 2. Cynthia

  JAAAAAAAAAAAAAAAAA ze zijn van stal gehaald. Maar zijn nu weer in een andere stal beland. De ijskast. Kon het niet over mijn hard verkrijgen om het stuk te snijden. Wat moet ik er nu mee doen? Ik heb hier ook al een paar koningen op de kast staan.

 3. Cynthia

  Het ziet er super uit. Ik heb het origineel nog niet gezien. De koeien zijn verbannen naar hun stal (schuur) waar ze nog even moeten wachten op de visite. Quinn heeft het nog niet gezien.Ik ben echt heel benieuwd naar zijn reactie.

  groetjes,
  Cynthia

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.