Spiderman… euh… Superman taart

Sja, er zijn zoveel superhelden, dat is voor moeders gewoon niet bij te houden…. want eigenlijk…. moest het een Spidermantaart zijn, maar ja, dan bestel je dus per ongeluk een Supermantaart. En dat mocht ik natuurlijk niet op de site zetten, maar het is wel een mooi inleidend verhaal. 😉 Bovendien vereren onze kinderen zo’n beetje dagelijks een andere superheld en Superman is ook wel een echte echte echte stoere vent, dus de stoere vent voor wie deze taart is zal het best gaaf vinden… of hoe je dat tegenwoordig ook zegt… vet…  wauws…. flex…. hip…. te gek… hot…lauw….koud…cool….

De taart is gevuld met aardbeienvlaaivulling en een verse banketbakkersroom (vanmorgen vers gemaakt, heerlijk zo die geuren in de keuken in de vroege ochtend). Ricky gefeliciteerd met je verjaardag en geniet van je taart, niet boos zijn op mama…. doe maar net of het een Spiderman logo is, hahahahaha….

superman taart cakesuperman cakesuperman cakesuperman cake

4 reacties

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.