Nog een week, dan is het Valentijnsdag!

En natuurlijk MOET je niks dan aan Valentijnsdag, zeker geen rozen die nu twee keer zo duur zijn dan andere dagen, of enorm dure kado’s… uit eten op een maandag…saaaaai….

Maar een kleinigheidje, een lief doosje met daarin zes handgemaakt bonbonnetjes… voor maar 5 euro, dat is nog wel te doen. En ook al heb je geen man/vrouw/geliefde/buitenvrouw/buitenman dan heb je altijd wel een lieve buurvrouw/lieve buurman/klusjesman/postbode/leraar/moeder/vader/broer/zus/die lieve mevrouw van de bibliotheek of misschien zelfs gewoon die ene knappe jongen van school….

Klik bovenaan deze site voor de “Valentijnsactie” en bestel snel jouw setje bonbons om jouw “Valentijn” te verrassen…

Zoals jullie zien ben ik lekker aan het “spelen” met Photoshop, ik zit al jaren te twijfelen om het echt aan te schaffen, maar tot nu toe “doe ik het” nog maar met gratis proefversies. Er zijn intussen zoveel leuke tutorials online te vinden, dat je er toch wel alles uit kunt halen, uit mezelf had me dit echt niet gelukt (in een uurtje!!!!). Maar het blijft gewoon ontzettend leuk om nieuwe dingen uit te vinden, ik denk dat ik dus maar moet gaan sparen….

Deze foto heb ik bewerkt naar aanleiding van deze tutorial: http://pshero.com/photoshop-tutorials/photo-effects/photo-transfer-edge-effect het lijkt ingewikkeld, maar als je het stap voor stap volgt dan is het heel goed te doen.

 

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.