Een gevaarlijke piratentaart

Of ik alsjeblieft een piratentaart voor een volwassen man wilde maken. Ja tuurlijk, maar da’s  nog best lastig om het dan niet te kinderachtig te maken. Het idee van het zwaard in de taart heb ik ergens op het web gezien en het idee van een schatkaart had ik wel zelf bedacht, maar ik was zeker niet de eerste, want er zijn heel wat voorbeelden van te vinden……

De taart is gevuld met kersenvlaaivulling en swiss merengue botercreme met bokkepootjes.

pirate cakepirate cakepirate cake with sword and hookpirate cakepirate cakepirate cake

9 reacties Voeg uw reactie toe

  1. elvira schreef:

    Coby, het zwaard is van fondant gemaakt, goed laten uitharden en toen (de twee losse stukken) in de taart gestoken… verder niks…geen stokjes ofzo, die gebruik ik zo min mogelijk, vind het prettig als nagenoeg alles eetbaar is, zonder dat je een taart echt moet slopen 😉

  2. Coby schreef:

    Onwijs gaaf deze taart, is het moeilijk om dat zwaard te maken. Wat gebruik je om het goed in model te houden?
    Groetjes Coby

  3. Jack Sparrow schreef:

    Make me one…

  4. elvira schreef:

    hihi sandra, ben benieuwd wat je gaat bedenken!!!

  5. elvira schreef:

    super!!! ben blij dat het “in de smaak” viel!!!

  6. Annemarie schreef:

    Hoi Elvira,

    Die swiss merenque botercreme met bokkepootjes is echt ERG lekker!!! Helemaal in combi met de kersenvlaaivulling….!!! We hebben zitten smullen!

  7. Sandra schreef:

    Ziet er weer strak uit…. ben al aan het broeden op een onderwerp voor de taart voor Ron’s verjaardag….. kan nog niets bedenken….

  8. Annemarie schreef:

    Ja,echt een kunstwerk…. Zal straks wel even doorgeven hoe ik deze vulling vindt….

  9. Jolanda schreef:

    Weer heel gaaf!!

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.