Valentijn bonbons op de bus….

De bonbons die verstuurd moesten worden, zijn vanmiddag op de bus gegaan. Het was best een klus om alles goed in te pakken, maar het is gelukt, past perfect door de brievenbus. Omdat ik voor deze bonbons geen zachte cremige vullingen kon gebruiken (zie je het voor je, als je dat uitpakt) heb ik me moeten beperken tot fudges en een soort caramelvulling, die zijn lekker stevig en kunnen dus tegen een stootje. Ik hoop dat alles netjes aankomt en dat de ontvangers er blij mee gaan zijn….

Het was een gezellig gezicht, toen alle doosjes gevuld waren:

valentijnbonbons

Ook vandaag al een eerste doosje afgegeven, voor de juf van Phaidra, althans…. voor haar Valentijn natuurlijk 😉

valentijnbonbonsvalentijnbonbons met valentijnkaartje

5 gedachten over “Valentijn bonbons op de bus….

  1. Hahaha sandra, ja goeie he…. als het goed is heb ik gisteren een mail gestuurd….. zal ff kijken in mijn verzonden items of dat goed gegaan is…..

  2. Het doosje is gisteren in goede orde ontvangen. Ze waren aangenaam verrast. Je had ook letterlijk “van ons” op het kaartje gezet, dus ze hadden geen idee van wie ze kwamen. We gaan vanmiddag bij ze langs, dan hoor ik of ze ze ook nog lekker vonden…..

  3. Kan je mij even je gegevens mailen…..? Dan kan ik mijn schuld aan je aflossen…..

    Liefs,
    Sandra

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: