Cupcakes met een tic

“Doe maar iets… met rum, whisky en kirsch ofzo….” Ja tuuuuurlijk, dat gooi je toch niet allemaal bij elkaar !?!?!?! Bovendien, ik had alleen whisky in huis, en toen kwam natuurlijk meteen de chocolate mudcake in gedachten…. ooooh zo lekker. Maar geen taart, even iets anders. Cupcakes dus en ze zijn dan ook nog eens gevuld met amarenakersen aaaaaah, ook zo lekker!!!! De swirl is een swiss merengue botercreme met een afwijkende verhouding, veel minder boter, maar het houdt zich prima en smaakt ook veel lekkerder. Heb daar witte chocolade doorheen gedaan… ja… ooooook al zo lekker!

Er bovenop? Wat sprinkles en natuurlijk een kersje om het af te maken!!!!

En nu ga ik ze gauw wegbrengen, want ze zijn voor mijn lieve jarige mamma!!!!! GEFELICITEERD!!!!!!!! Kus van mij!!!!chocolate mud cupcakes met witte chocolade/swissmerengue botercreme, amarenakersen en bigarreauxchocolate mud cupcakes met witte chocolade/swissmerengue botercreme, amarenakersen en bigarreauxchocolate mud cupcakes met witte chocolade/swissmerengue botercreme, amarenakersen en bigarreaux

 

Één reactie

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.