Cocktails!!!!

Van de week lekker aan het verzinnen en bakken geweest….. “nieuw in het assortiment” 😉 : COCKTAIL CUPCAKES!!!!! Erg leuk en euh… erg lekker, want uiteraard kwam er veel voorproeven aan te pas… hips…. hahaha. Gisteren heb ik er een aantal meegenomen naar de jaarlijkse Channiedag (het scrapforum waar ik lid van ben) en de dames hebben er ook van genoten. Was trouwens weer geslaagd, we hadden weer twee leuke projecten verzonnen, althans dat vonden we zelf, maar gelukkig werd zowel de workshop (houten boekje) en de make en take (tashanger met kroonkurkje) zeer enthousiast ontvangen!!!! Een onwijs leuke dag en een heerlijke winkel, die er helaas mee gaat stoppen…. www.DeCreatieveVlinder.nl .

Links: Mojito, Boven: Pina Colada, Onder: Lumumba, Rechts: Whisky Sour

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.