GEEN verjaardagstaart!!!

Vandaag ben ik jarig, dus ik dacht…. lekker een dagje vrij…. geen taarten bakken dus…. maar ik krijg op mijn donder van vriend en vijand, want dat kan natuurlijk niet, hahahaha…. Nou ja… ik vier het niet en we hadden gisteren al taart omdat Phaidra haar zwemdiploma had gehaald, dus zielig ben ik helemaal niet. Bovendien, dit weekend hadden we ook al aardig wat cupcakes (ik had wat van de cocktail cupcakes thuisgehouden) en binnenkort hebben we Dymion’s verjaardag alweer, en ja, dan is er natuurlijk wel taart!!!!

Ik ben wel verdergegaan met een dummytaartje waar ik al een tijd mee bezig ben, juist nu ik pas weer vrijdag een taart “heb” kan ik dat soort klusjes lekker doen. Erg leuk wordt ie hoor, en ik ga voor het eerst met eetbaar bladgoud werken ook!!!!! En misschien…. heel misschien maak ik dan toch nog een klein barok taartje voor mezelf, ook met dat bladgoud…. 😉

Ik ben wel ontzettend verwend weer vandaag, ondanks dat ik er dus niks aan doe! Bloemen, planten, centen en een flesje overheerlijke sherry (ja…hoort bij de leeftijd, haha). Zelf had ik een tijdje terug al een paar onwijze schoenen besteld, tweedehands, bij een retrowinkeltje en die had ik laten inpakken en een kaartje laten toevoegen met een felicitatie aan mezelf haha 😉

Nu lekker iets simpels eten thuis en dan zien we wel weer… misschien een filmpje kijken ofzo.. Captain Corelli’s Mandolin ofzo, of Bert Visscher, lekker lachen. Kortom, toch wel een erg leuke dag vandaag!!!!!

 

Één reactie

  1. Monique

    Proficiat met je verjaardag! Wat heerlijk dat je ervan geniet. Goed te lezen dat je zo goed voor jezelf kunt zorgen. Geniet er maar van. Hartelijke groeten, Monique

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.