Dummy bruidstaartje

Ik heb een heeeeeeele tijd met veel plezier gewerkt aan dit dummytaartje, dat is het voordeel van een “styrofoam” vulling 😉 Daar hoef je geen haast mee te maken. Maar nu dit taartje af is… vind ik het eigenlijk helemaal nog niet af… dus ga ik er toch nog twee (of wie weet, wel drie) lagen onder maken, met nog wat andere technieken, gewoon, lekker oefenen en het staat ook wel leuk op de eettafel….

Het spuitwerk van deze taart is gebaseerd op het gilet dat Richard droeg tijdens onze trouwdag, daar wilde ik al een hele tijd “iets” mee doen. Ook zitten er stukjes eetbaar bladgoud op deze taart, dat had ik een tijd geleden besteld gewoon omdat ik er “iets” mee wilde doen, zoals dat altijd gaat bij mij, hahaha…. lastig om mee te werken, maar het effect vind ik wel leuk. Nu nog een keertje echt iets “vergulden”, gaat ook nog wel gebeuren. Ik heb nog genoeg velletjes eetbaar bladgoud over en anders…nou dan koop ik het opnieuw, tis wel heel gaaf…

klein dummy bruidstaartje met eetbaar bladgoud en spuitwerk van royal icing

 

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: