Secrets of Rodos

Ik had mijn boekje over Rodos nog helemaal niet laten zien! Nou is het ook nog niet helemaaaaaaal af, want in de envelopjes wil ik nog iets van landkaartjes stoppen ofzo, maar verder heb ik wel mijn best gedaan om het zover mogelijk af te hebben. Het was het workshopproject voor de Channiedag 2011 en dit was een van de twee voorbeelden. Cynthia heeft er ook eentje gemaakt, een hele vrolijke, over Legoland!

Ik heb geprobeerd een aantal foto’s te verwerken van de wat meer “verborgen” plekjes op Rhodos, sommigen wat meer verstopt dan anderen, maar bijna allemaal toegankelijk voor iedereen die dat wil. Behalve het Ayios Georgios klooster in de oude stad, daar kan je niet in. We waren daar in de winter van 2008  toen ze er aan het werk waren. Er stond een deur open en we hebben daar rondgewandeld, niemand die gek op keek, dus we voelden ons er geen indringers… mooie mozaïken en een onwijs rustig plekje met een mooie kerk (die vanaf de andere kant in een straat wel te zien is).

Maar ook het Ayios Georgios Vardas kerkje in de “middle of nowhere” was heel bijzonder, piepklein, echt een Hans-en-Grietje snoephuisje. Als je gehurkt in de deuropening zat, stootte je nog je hoofd tegen de bovenkant van de deurpost….. binnen heeeeel oude fresco’s, en goed te zien hoe de Turken er de ogen hebben uitgekrast….

Nou ja, zo zijn er dus een heleboel bijzonder mooie en soms goed verstopte plekjes en we moeten er nog een heleboel ontdekken!!!

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: