Een binnenkantje

Meestal krijg ik geen foto’s van een aangesneden taart te zien, maar eigenlijk zou ik daar standaard om moeten vragen, want oh, wat is dat leuk! Hieronder een foto van mijn laatste taart, ik kan natuurlijk zelf alleen maar gokken hoe dat eruitziet, maar nu kan ik het ook met jullie delen!!!!

topsy turvy vrolijke verjaardagstaart aangesneden binnenkant

 

2 reacties

  1. Monique

    Heel mooi! Leuk die verschillende kleuren. Echt weer goed gedaan. En, wat heerlijk dat je zoveel verschillende taarten mag maken.

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.