Margaret Braun jongenstaart

Pffff, Dymion wilde zooo graag een riddertaart voor zijn verjaardag, nou vierden we het gisteren met de familie en dus had ik bedacht een niet te grote taart te maken in de vorm van een ridderschild met twee zwaarden erin gestoken. Maar toen Dymion een proefbaksel zag van mijn nieuwe Ikea bakvorm wilde hij zo’n taart, met zilver…. en groen…. en blauw…. en het is dat hij niet weet wie het is, anders had hij zeker weten “een Margaret Braun taart” gezegd…. want dat bedoelde hij eigenlijk.

Nou was ik natuurlijk ook druk met de “zebra” en eigenlijk had ik helemaal geen inspiratie voor een “stoere” taart, want ik vond dat moeilijk combineren met zo’n vorm…. en ik had ook eigenlijk veeeeeel te weinig tijd en dus is het een afraffeltaart geworden, maar hij was wel ontzettend lekker! Onderste laag was aardbeienvlaaivulling en chocoladeganache, bovenste laag was swiss merengue botercreme met lemoncurd… En Dymion, die was er heel erg blij mee!!!! Dan voor zijn kinderfeestje maar dat schild maken…. of een helm…. of een kasteel… hmm…. nu weer teveel inspiratie!!!! 😉

barok achtige margaret braun achtige groen blauwe taart

barok achtige margaret braun achtige groen blauwe taartbarok achtige margaret braun achtige groen blauwe taart

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.