Voorbeeldtaart, stapeltje met dummy

Voor een bruidspaar dat alvast graag de “proef op de som” wilde nemen mocht ik een taartje maken met wat mogelijkheden. Ze hadden zelf een heel mooi achtergrondverhaal geschreven en ik heb me daar door laten inspireren. Ook hadden ze een foto gestuurd van een taart die ze mooi vonden en daar heb ik ook wat inspiratie uitgehaald.

Het bovenste taartje is een neptaartje, een dummy, de onderste is wel echt, gevuld met kersenvlaaivulling en chocoladeganache met melk- en witte chocolade. Ik kreeg vanmorgen een mailtje van ze, dat ze al in de auto waren begonnen met snoepen, hihi….

Ontzettend leuke mensen trouwens, zo lief en enthousiast!!! En dan ook nog een heel eind rijden, want ze wonen niet bepaald naast de deur…. bedankt!!!

bruidstaart proeftaart dummytaart margaret braun achtig wavy edge cakebruidstaart proeftaart dummytaart margaret braun achtig wavy edge cakebruidstaart proeftaart dummytaart margaret braun achtig wavy edge cakebruidstaart proeftaart dummytaart margaret braun achtig wavy edge cake

Één reactie

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.