Wat een leuke vakantie….

Zo, de vakantie zit er weer op, twee weken bezig geweest met van alles en nog wat. Natuurlijk taarten, maar we hebben ook heel veel ondernomen, veel leuke dingen gedaan! Ik heb echt het gevoel dat we heel lang vrij zijn geweest en heel veel gedaan hebben…..

De eerste week….

Maandag nog niks, gewoon lekker genoten van een vrije dag.

Dinsdag mocht Phaidra bij een vriendinnetje spelen, de hele dag! Ze is naar Ballorig geweest. Dafni, die mocht de hele dag met Oompie op stap, die kwam zelfs pas na het avondeten thuis. Op dinsdag was een buurvrouw jarig, en daar heb ik een taart voor gemaakt, Dymion mocht helpen (om de restjes op te eten, hahaha).

Woensdag gingen we naar een vriendin van mij, met zijn allen naar Ikea en daar hebben we heerlijke hotdogs gegeten en de kinderen kregen nog een ijsje toe ook! Was echt een leuke dag!

Donderdag weer even een beetje koest, ’s middags zwemles, Phaidra voor het eerst niet meegezwommen, maar we werden wel geïnterviewd, omdat het zwembad misschien gesloten gaat worden.. nou vooruit… een linkje… niet lachen!!!! http://www.hoekwiekbenjij.nl/index.php/filmpjes/filmpjes-3 even zoeken naar “waarom het zwembad in Zevenhuizen moet blijven” ofzoiets…

Vrijdag mocht Dymion de hele dag met Oompie mee, hij ging naar het vliegveld!!!! En ook hij werd na het avondeten weer thuisgebracht.

Zaterdag een rustige dag, Dafni naar de Bevers en ik een taart afmaken, die na de lunch werd opgehaald.

Zondag het “grotemensenfeest” voor Dymion’s verjaardag, dat was ook heel gezellig, toen de familie net de deur uit was kwam onze vriendin uit Hilversum en hebben we nog heerlijk zitten kletsen, de kinderen genieten van de klei die ze had meegebracht.

 

De tweede week….

Maandag had Richard vrij en zijn we naar Ballorig geweest, wat een feest! En voor ons lekker relaxed wel! Lunchen hebben we bij MacDonalds gedaan, omdat het er bij Ballorig niet zo gezellig uitzag…

Dinsdag had Richard ook nog vrij, Dymion was jarig en het was schitterend weer, we zijn naar Oostvoorne gereden om te gaan “strandjutten”, een grote tas met schatten hebben we mee terug genomen. Ook vandaag hebben we geluncht bij MacDonalds… zooo slecht, maar voor de kinderen wel een uitje! Tis tenslotte vakantie 😉

Woensdagochtend op tijd de deur uit, naar Opa Dam in Alblasserdam, met zijn allen een mooie binnendoorroute gereden naar Doorwerth. Daar kregen we een rondleiding van Hendrik van Dorenweerd, was heel erg leuk, het groepje kinderen was een beetje verlegen, dus hij had wat moeite met het overbrengen van het verhaal, hahaha. De kinderen mochten na afloop in het winkeltje wat uitkiezen en ik heb zelf nog Mede en honing/kruidenwijn gekocht. We hebben in het kasteel geluncht, de kinderen mochten poffertjes!!!! ’s Avonds waren we pas weer thuis, maar de tafel was gedekt!

Donderdag mocht Phaidra op stap met Oompie, maar thuis hebben we het ook leuk gemaakt, met een thuisbioscoop, Dafni’s vriendje en zijn moeder kwamen en brachten popcorn en pelpinda’s mee, ik had cakejes gebakken. Gordijnen dicht, geluid hard en kijken naar “verschrikkelijke ikke”. Het was een leuke film! Het kostte wel even tijd om de rommel op te ruimen, hahahaha… ’s middags weer even naar zwemles, ging goed!

Vrijdag wilde Phaidra de film eigenlijk ook graag zien, dus… weer de gordijnen dicht, geluid hard en genieten. Ik was hard aan het werk, want ik had drie stapeltaarten in de agenda staan voor het weekend. Was dus even aanpoten, maar de kids hebben zich prima vermaakt….

Het weekend was weer een “gewoon” weekend, mama in de keuken, Dafni naar de Bevers, papa en Dymion naar Maassluis….. proberen de routine er weer in te krijgen.

 

One thought on “Wat een leuke vakantie….

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: