Komboloy

Een komboloy is een soort van griekse rozenkrans. Elke man heeft er daar wel een, om mee te “spelen”. Het schijnt rustgevend te werken en bovendien zien ze er grappig uit. Het aantal kralen varieert, 17, 19 of 21. Ik heb gekozen voor 19 kralen. Er zit ook (bijna) altijd een “tassel” aan, die heb ik ook gebruikt….

De vriend van mijn moeder wilde al heel lang een komboloy, met zwart gemarmerde kralen. En die kralen, had ik dus ook al heel lang geleden gekocht en zoals dat bij mij gaat…. dat bleef natuurlijk liggen… en liggen… en liggen. Maar nu was hij jarig en had ik vantevoren in mijn agenda gezet dat ik dit moest maken, dus eindelijk… op tijd ook nog… de komboloy af!!!!

handmade greek komboloy

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.