Ridder traktaties

Dymion mag natuurlijk ook op school trakteren. Met de juf afgesproken om dat woensdag te doen (er waren meer kindjes jarig geweest in de vakantie en anders heb je op maandag zoveel, bovendien had ik dan wat meer tijd, want het weekend was al erg vol, hihi).

Uiteraard moest het iets met ridders worden, en ipv cupcakes heb ik een grote plaattaart gemaakt en allemaal kleine vierkantjes gesneden. Gevuld met aardbeienvlaaivulling en afgesmeerd met swiss merengue botercreme (vanille). Een kantelenrand van marsepein eromheen en bovenop wat chocoladestrooisel. Vlaggetje om het af te maken en daarna per stuk ingepakt met nog een ballonnetje erbij.

En toen ik vanmorgen de taartjes zat in te pakken zei Phaidra ineens…. “wat heb je eigenlijk voor als hij de klassen rondgaat”…. SJIPS!!!! Helemaal vergeten. Nou lekker, anderhalf uur voordat je naar school moet, hoe gaan we dat nou oplossen. Ik had wel een paar extra taartjes gemaakt, maar dat zouden er nog niet genoeg zijn. Gelukkig had ik laatst nog wat cupcakes gebakken en ingevroren, voor je-weet-maar-nooit. Dus vanochtend nog een swiss merengue botercreme gedraaid, beetje chocolade erdoor en wat geraspte chocolade bovenop de swirl, leek het nog was…. pfff…. foutje bedankt!!!

riddertaartjes traktatie kasteeltoren minitaartjesriddertaartjes traktatie kasteeltoren minitaartjesriddertaartjes traktatie kasteeltoren minitaartjesriddertaartjes traktatie kasteeltoren minitaartjesvanille chocolade cupcakevanille chocolade cupcake

3 reacties

  1. Sabine

    SUPERGAAF!! Ik heb net het voorstel gedaan om over 2 jaar 200 van die cakejes bij je te bestellen 😉 (voor ’t Kasteel haha als we 10 jaar bestaan) 😉

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.