de TAART & kUNST hyve!

www.TAARTenkUNST.hyves.nl

Lang getwijfeld, maar eindelijk over de streep getrokken. Ik ben nou niet bepaald de eerste die een hyve maakt voor taarten (en kunst), dus waarom zou ik daar tijd in stoppen om het wiel opnieuw proberen uit te vinden, dat is toch eigenlijk gewoon grote onzin???

Zo dacht ik dus…. geef me eens ongelijk 😉

Maar hyves is natuurlijk wel een plek waar je elkaar makkelijk ontmoet, waar je ook makkelijk je foto’s op kwijt kunt en waar je leuke dingen op kwijt kunt, en ook nog met de nodige interactie. Dus begonnen, maar net als deze website, natuurlijk best een hele klus.

De foto’s komen er echt wel allemaal op, in handige overzichtelijke rubrieken.

Ik wil daar ook recepten en howto’s plaatsen van taart EN kunst!!! Maar natuurlijk is het allerleukste dat alle leden van de hyve ook zelf hun recepten en howto’s kunnen plaatsen, kijk, dan wordt het nuttig, dan hebben we er allemaal wat aan. Voor iedereen die een speciale, unieke, verse, bijzondere, aparte, lekkere of grappige taart zoekt maar ook voor de bakkers en de kunstenaars!

Word dus gauw lid van de TAART & kUNST hyve en deel jouw keuken- en kunstgeheimen of leer er lekker wat bij!!!!

www.TAARTenkUNST.hyves.nl

taartenkunst hyves

Één reactie

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.