Een taartwedstrijd!!!

Toevallig en via via, kwam ik de facebookpagina van de LINDA! tegen….. heb daar helemaal niks mee verder, maar het leuke is, dat ze een taart/cupcakewedstrijd hebben georganiseerd. Ik vond het moeilijk om te kiezen, dus heb gewoon een van mijn laatste creaties ingestuurd, de circustaart, en we zien wel. Ik zag al een heleboel prachtige dingen voorbijkomen, dus ik maak me geen illusies hoor, maar ik kan natuurlijk wel wat stemmen gebruiken!!!

Dus…. ga naar de LINDA facebookpagina , klik daar bovenaan de pagina ergens op “vind ik leuk” of “like” (anders kun je niet stemmen). En daarna scroll je naar beneden en zoek je de foto van de circustaart op en klik je onder die foto op “vind ik leuk” of “like”…. natuurlijk mag er een commentaartje bij, maar dat is niet verplicht….

De workshop die je kunt winnen is voor vijf personen, dus wie weet neem ik je wel mee!!!!!

Nog even voor de zekerheid, het gaat om deze taart:

circus cake circustaart

 

 

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.