Van muurschildering naar taart

“Doe maar roze met wazige elfjes”…….. gelukkig zat er een foto bij van een muurschildering, dus ik had een voorbeeld van een wazig elfje 😉 Het was even flink doorsteken met de bloemetjes, maar het bloesemeffect is er wel! De taart is gedust met shimmer pink, dus is naast heel roze ook nog eens glimmend. De taart is gemaakt van roze gekleurde cake,  gevuld met bosvruchtenvlaaivulling en een lila vanille swiss merengue botercreme.

Het leuke was, dat de taart bestemd was voor de kraamverzorgster van Dymion…. alweer vijf jaar geleden dus! Erg leuk om haar weer te zien!!!! Echt zooooo’n lieve vrouw!!!! We hebben het altijd wel getroffen hoor, maar zij was toen wel heel bijzonder! Begreep mijn paniek volkomen toen internet eruit lag… en vond dat de opmerking van haar collega “dat ik meer rust moest nemen” niet nodig en schreef er toen onder: “mevrouw vindt haar rust niet in bed”…. nou…. dat is ook zo!!!! Hahahaha….

roze bloesem muurschildering elfje taartroze bloesem muurschildering elfje taartroze bloesem muurschildering elfje taartmuurschildering elfjes bloesem boom winter sneeuw

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: