Vrolijke pip style cupcakes

Mijn jarige meisje wil heel graag een PIP style taart en ja, dan moet je natuurlijk ook trakteren in PIP style!!!! Dus alle vrolijke kleurtjes bij elkaar gepakt en lekker aan de slag gegaan. De cupcakes zijn standaard vanille cc’s gevuld met jam. Afgesmeerd met swiss merengue botercreme en verder marsepein en fondant door elkaar gebruikt.

oilily PIP style cupcakes met vogeltje, roosjes en cameeoilily PIP style cupcakes met vogeltje, roosjes en cameeoilily PIP style cupcakes met vogeltje, roosjes en cameeoilily PIP style cupcakes met vogeltje, roosjes en cameeoilily PIP style cupcakes met vogeltje, roosjes en cameeoilily PIP style cupcakes met vogeltje, roosjes en cameeoilily PIP style cupcakes met vogeltje, roosjes en camee

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.